- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Friedhats - Kolumbia Mariel Guevara - 250g
Data palenia: 06.03.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Friedhats - Kolumbia Mariel Guevara - 250g
Finca La Orquidea to mała, trzyhektarowa plantacja kawy prowadzona przez Mariel Guevarę. Marielwkłada wiele miłości i pasji w drzewa kawowe na swojej farmie - dba o ziemię, uprawia w sposób zrównoważony, promuje dobrostan ekosystemu wokół swojej farmy, zbiera najdojrzalsze wiśnie i upewnia się, że przetwarzanie odbywa się dobrze.
To myta kawa z Kolumbii, więc spodziewaj się, że będzie czysta i słodka. Prawdopodobnie słodsza niż zwykle, ponieważ południe Kolumbii jest bardzo blisko równika, więc wiśnie miały dużo ciepła w ciągu dnia, a potem kilka chłodnych nocy na dużych wysokościach.
Wiśnie poddano 12-godzinnemu utlenianiu, a następnie 24-godzinnej suchej fermentacji, a następnie umyto i wysuszono w słonecznej suszarni przez 15 dni.
Profil sensoryczny: czerwone jabłko, brązowy cukier, winogrono
-
Świeża dostawa