- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- 101Coffee - Polska
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Morgon Coffee - Szwecja
- Onyx Coffee - USA
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
101Coffee - Polska
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Morgon Coffee - Szwecja
-
Onyx Coffee - USA
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Guest Coffee - Sumatra, Central Acer, Espresso - 250g
Symbol:
Data palenia: 23.09.2024
53.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
12.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 22.5
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Czekolada, Brązowy cukier, Cytryna
Obróbka:
Washed
Odmiana botaniczna:
Catimor, Caturra, Typica
Profil wypalenia:
Pod espresso
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Guest Coffee - Sumatra, Central Acer - 250g
Kilka słów od Kuby:
“Sumatra Central Aceh - samo centrum Sumatry leżącej na półwyspie w Indonezji w przepięknym malowniczym regionie Takengon. Wrzucamy to na espresso dla efektu super funky szota. Typica, Caturra, oraz Catimor obrabiane metodą mytą. W profilu, mnóstwo słodyczy, karmel oraz cukier, z przyjemną cytrusową kroplą w szocie. Przyjemny słodki aromat i długi, wynikający z profilu karmelowy finish..”
Profil sensoryczny: czekolada, cukier, cytryna
Profil sensoryczny:
Czekolada, Brązowy cukier, Cytryna
Obróbka:
Washed
Odmiana botaniczna:
Catimor, Caturra, Typica
Profil wypalenia:
Pod espresso
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne