• Kategorie
  • HAYB - Salwador Los Pirineos Anaerobic 250g

Data palenia: 02.11.2022

Profil sensoryczny: Jeżyna, Nektarynka
Obróbka: Anaerobic natural
Wysokość uprawy: 1400 m n.p.m
Odmiana botaniczna: Pacamara
Profil wypalenia: Pod filtr
75.00 -15% 63.75
Do końca promocji pozostało:
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka / Odbiór 24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od: 12
Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier Inpost 14
Kurier (Pobranie) 18
Kurier DHL 18

HAYB - Salwador Los Pirineos Anaerobic 250g

Poprzedni Salwador od palarni Hayb pochodził z obróbki black honey, teram mamy anaerobic natular. Czy jest różnica w smaku?

Proste, sama obróbka z wiśni, agrestu i śliwek przenosi nas w wiśnie, jeżyny i nektarynki – jak się zastanowić, to podobnie, ale generalnie różnica jest znacząca. Więcej słodyczy, ciut wyższe body, a jakość niezmiennie wysoka!

Profil sensoryczny: wiśnia, jeżyna, nektarynka

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.