• Kategorie
  • Manhattan Coffee - Kolumbia Diego Samuel Bermudez - 250g

Data palenia: 23.09.2022

Profil sensoryczny: liczi, Malina
Obróbka: Fermentacja beztlenowa (anaerobic)
Wysokość uprawy: 1800 m n.p.m
Odmiana botaniczna: Castillo
Profil wypalenia: Pod filtr
69.00
szt. Do przechowalni
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Opinie
Wysyłka / Odbiór 24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od: 12
Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
Paczkomaty InPost 12
Kurier Inpost 14
Kurier (Pobranie) 18
Kurier DHL 18
Waga 0.25 kg

Manhattan Coffee - Kolumbia Diego Samuel Bermudez - 250g

Diego Bermudeza, który jest właścicielem farm El Paraiso w Cauca w Kolumbii to absolutny geniusz, jeśli chodzi o zaawansowaną metodologię przetwarzania kawy. Jego standardowy model produktów wykorzystuje starannie wyselekcjonowane mikroorganizmy do wpływania na kawę podczas fermentacji, zamiast polegać na naturalnie występujących drożdżach.

Zamiast używać standardowych beztlenowych zbiorników do fermentacji, używa precyzyjnych bioreaktorów do fermentacji produktu, mierząc wszystko- od czasu, temperatury po pH i zawartości cukru.

Profil sensoryczny: malina, liczi
































Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.