- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Frukt Coffee - Finlandia
- Father's Coffee- Czechy
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Frukt Coffee - Finlandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Manhattan Coffee - Kolumbia, Entre Montanas, Geisha - 125g
Data palenia: 25.11.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Manhattan Coffee - Kolumbia, Entre Montanas, Geisha - 125g
Jose jest producentem kawy w trzecim pokoleniu, a rodzina uprawia kawę od ponad 50 lat. Jego ojciec (posiadający doktorat z inżynierii żywności) był siłą napędową badań nad skutkami różnych metod przetwarzania i rejestrowania ich w laboratorium. Jose kontynuował to zainteresowanie i opracował szereg własnych metod przetwarzania kawy. Wdraża te metody zarówno w przypadku kawy uprawianej w rodzinnej posiadłości Las Marias, jak i wiśni, które kupują od partnerskich gospodarstw w całej Kolumbii.
Ta ekskluzywna partia kawy została specjalnie przetworzona specjalnie dla palarni Manhattan w wieloetapowej fermentacji - słynnej metody „TyOxidator” opracowanej przez Pepe Jijona! Kawa najpierw fermentuje całe wiśnie przez 42 godziny, a następnie przechodzi dodatkową 42-godzinną fermentację miąższu, zanim zostanie umyta i wysuszona. Efekty są absolutnie fantastyczne!
Spodziewaj się bardzo soczystego smaku kawy, jak różowa lemoniada, smoczy owoc i jaśmin.
Profil sensoryczny: lemoniada, smoczy owoc, jaśmin
-
Świeża dostawa