📢 Wysyłki DPD Pickup! Teraz 6,99zł, uzupełnij zapasy kaw   
Brak towaru

Swerl x Labuna, Ogień w Szopie Vol. 4 - Etiopia, Anaerobic Natural 250g

Data palenia: 25.11.2024

99.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Mielenie:
Zestaw:
szt.
Wysyłka / Odbiór: 24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6.99
  • Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
  • DPD Pickup 6.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier Inpost 14.99
  • Kurier (Pobranie) 18
  • Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Truskawki, Morela, Mango
Obróbka:
Anaerobic natural
Wysokość uprawy:
2300m n.p.m.
Odmiana botaniczna:
Heirloom
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg

Swerl x Labuna, Ogień w Szopie Vol. 4 - Etiopia, Anaerobic Natural 250g

UWAGA: TYGODNIOWY CZAS REALIZAJCI BO...CZEKAMY NA ŚWIEŻUTKI WYPAŁ! PACZKA ZE SZWECJI JUŻ JEDZIE

Tak złożony i żywy napar, smakujący jak kandyzowane truskawki, suszone mango i kwiat pomarańczy, że to musiał być Ogień w Szopie.

Producent: Mate Matiwos (2nd place in the 2024 Ethiopian Cup of Excellence)

Jest to partia wyprodukowana przez cenionego Mate Matiwosa w jego gospodarstwie. Mate Matiwos urodził się w Keramo w rodzinie zajmującej się handlem kawą, a własną ścieżkę kawową rozpoczął dość wcześnie, dzierżawiąc ziemię pod uprawę kawy w Keramo i Danche. Kontynuował uprawę kawy, a jego ciężka praca się opłaciła, w tym roku zajął 2. miejsce w Ethiopian Cup of Excellence 2024.

Ta partia jest poddawana fermentacji beztlenowej w zamkniętym i kontrolowanym środowisku przez 72 godziny, a następnie suszona na afrykańskich łóżkach. Jedna z naszych ulubionych partii z Etiopii w tym roku!

Najsmaczniejsza od tygodnia po paleniu :)

Ogień w szopie to projekt, który (mamy nadzieję) będziemy robić cyklicznie, z różnymi palarniami, z różnymi sztos kawami. dlaczego? bo możemy! :))))

To już jego czwarta edycja. Tym razem postawiliśmy na palarnię Swerl Coffee. Od pierwszego zamówienia ta kawa zasmakowała Wam i nam. Czerwcowe spotkanie z Beatriz i Danielem na World of Coffee w Kopenharze upewniło nas, że to super ludzie i to wtedy zaczęliśmy rozmawiać o naszym projekcie. Cieszymy się bardzo, że udało się go sfinalizować jezcze w tym roku.

Profil smakowy: kandyzowana truskawka, suszone mango, morela, wino

Parametry:
Profil sensoryczny:
Truskawki, Morela, Mango
Obróbka:
Anaerobic natural
Wysokość uprawy:
2300m n.p.m.
Odmiana botaniczna:
Heirloom
Profil wypalenia:
Pod filtr
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: