- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Frukt Coffee - Finlandia
- Father's Coffee- Czechy
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Frukt Coffee - Finlandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Swerl x Labuna, Ogień w Szopie Vol. 4 - Etiopia, Anaerobic Natural 250g
Data palenia: 25.11.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Swerl x Labuna, Ogień w Szopie Vol. 4 - Etiopia, Anaerobic Natural 250g
Tak złożony i żywy napar, smakujący jak kandyzowane truskawki, suszone mango i kwiat pomarańczy, że to musiał być Ogień w Szopie.
Producent: Mate Matiwos (2nd place in the 2024 Ethiopian Cup of Excellence)
Jest to partia wyprodukowana przez cenionego Mate Matiwosa w jego gospodarstwie. Mate Matiwos urodził się w Keramo w rodzinie zajmującej się handlem kawą, a własną ścieżkę kawową rozpoczął dość wcześnie, dzierżawiąc ziemię pod uprawę kawy w Keramo i Danche. Kontynuował uprawę kawy, a jego ciężka praca się opłaciła, w tym roku zajął 2. miejsce w Ethiopian Cup of Excellence 2024.
Ta partia jest poddawana fermentacji beztlenowej w zamkniętym i kontrolowanym środowisku przez 72 godziny, a następnie suszona na afrykańskich łóżkach. Jedna z naszych ulubionych partii z Etiopii w tym roku!
Najsmaczniejsza od tygodnia po paleniu :)
Ogień w szopie to projekt, który (mamy nadzieję) będziemy robić cyklicznie, z różnymi palarniami, z różnymi sztos kawami. dlaczego? bo możemy! :))))
To już jego czwarta edycja. Tym razem postawiliśmy na palarnię Swerl Coffee. Od pierwszego zamówienia ta kawa zasmakowała Wam i nam. Czerwcowe spotkanie z Beatriz i Danielem na World of Coffee w Kopenharze upewniło nas, że to super ludzie i to wtedy zaczęliśmy rozmawiać o naszym projekcie. Cieszymy się bardzo, że udało się go sfinalizować jezcze w tym roku.
Profil smakowy: kandyzowana truskawka, suszone mango, morela, wino
-
Świeża dostawa