📦 WYSYŁKA DPD Pickup teraz tylko za 5,99 zł! Łap okazję!

Friedhats - Kolumbia Yacuanquer - 250g

Data palenia: 23.06.2025

69.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Mielenie:
szt.
Wysyłka / Odbiór: 24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
5.99
  • Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
  • DPD Pickup 5.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier Inpost 14.99
  • Kurier DPD 15.99
  • Kurier (Pobranie) 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Brzoskwinia, Hibiskus
Obróbka:
Washed
Wysokość uprawy:
1800 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Caturra, Colombia
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg

Friedhats - Kolumbia Yacuanquer - 250g

Ta kawa to odmiany Castillo i Columbia po obróbce mytej. W filiżance spodziewaj się waniliowej słodyczy zrównoważonej kwasowością skórki cytryny.

Zbiór kawy to żmudny proces; żmudna praca polegająca na przebieraniu tysięcy i tysięcy wiśni, aby zrywać tylko te najbardziej dojrzałe, z drzewa na drzewo, aż do zakończenia długiego dnia pracy. Czas zatrudnienia zależy od gotowości rolnika do rozpoczęcia zbiorów. Nieformalność i niestabilność tej pracy tworzy środowisko, w którym formalne zatrudnienie i zatrudnienie jest gigantycznym zadaniem. Dlatego Manos al Grano połączyło siły z Azahar, aby stworzyć Pickers Project. Jest to zespół 35 zbieraczy i 20 gospodarstw (jak dotąd), którzy połączyli siły, aby stworzyć system korzystny dla obu stron. Daje to rolnikom dostęp do oddanych i wykwalifikowanych pracowników, którzy pracują w systemie pełnoetatowego zatrudnienia z uczciwymi płacami, świadczeniami i przestrzeganiem prawa pracy — co było niemal niemożliwe ze względu na przejściowy i nieformalny charakter niepewnej pracy dorywczej.

Profil sensoryczny: wanilia, nektarynka, skórka cytryny

Parametry:
Profil sensoryczny:
Brzoskwinia, Hibiskus
Obróbka:
Washed
Wysokość uprawy:
1800 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Caturra, Colombia
Profil wypalenia:
Pod filtr
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: