HAYB - Kolumbia Espresso Decaf, Bezkofeinowa - 250g

Data palenia: 10.12.2025 Profil smakowy: czekolada, marcepan, dżem 

Cena: 49.00

Zarejestruj się, aby otrzymać za ten zakup 49 punktów lojalnościowych.
Mielenie:
szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka / Odbiór: 24h🚀/odbierz dziś-Ul. Płocka 22A🏡
Cena przesyłki od:
6.99
  • Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
  • DPD Pickup 6.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier Inpost 14.99
  • Kurier DPD 15.99
  • Kurier (Pobranie) 18

Więcej o produkcie

Profil sensoryczny:
Czekolada, Pomarańcza
Obróbka:
Sugarcane E.A.Decaf (naturalny proces dekofeinizacji)
Profil wypalenia:
Pod espresso
Waga
0.25 kg

HAYB - Kolumbia Espresso Decaf, Bezkofeinowa - 250g

Wielowymiarowo czekoladowo-marcepanowa eksplozja, skontrowana przeciągającą się, owocową słodyczą, która kojarzy się z  dżemem pomarańczowym. Tak złożona, że zapomnisz o braku kofeiny!

Kawa bezkofeinowa

O metodzie dekofeinizacji:

Sugarcane – jeden z najdelikatniejszych sposobów dekofeinizacji, jednocześnie szybki, ekologiczny i świetnie zachowujący smak kawy. Najpierw ziarno zostaje nawilżone, żeby zwiększyło swoją objętość i podatność na działanie substancji rozpuszczającej. Następnie ziarno obmywa się octanem etylu – naturalnym rozpuszczalnikiem występującym w owocach i warzywach. Pozyskuje się go także z trzciny cukrowej, stąd nazwa metody. Octan etylu łączy się z kwasami chlorogenowymi w kofeinie i wypłukuje ją z ziarna. Następnie ziarna suszy się, do uzyskania pierwotnej wilgotności. Ta metoda uważana jest za jedną z delikatniejszych, bardziej ekologicznych i najlepiej zachowujących walory smakowe.

Profil smakowy: czekolada, marcepan, dżem 

Parametry:
Profil sensoryczny:
Czekolada, Pomarańcza
Obróbka:
Sugarcane E.A.Decaf (naturalny proces dekofeinizacji)
Profil wypalenia:
Pod espresso
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie