
- NEW!
-
Coffee
-
Coffee roasteries
- Beansmith's Coffee- Czech republic
- Bracia Ziółkowscy - Poland
- COFFEE PLANT- Poland
- Doubleshot - Czech republic
- DAK Coffee - Netherlands
- Friedhats- Netherlands
- Guest Coffee - Poland
- Good Coffee - Poland
- HAYB- Poland
- Kavoholik - Slovakia
- Kaffeelix - Austria
- KB Coffee Roasters - France
- Klaro Coffee - Poland
- Kolibri Coffee - Netherlands
- Labuna - WE
- Momento Coffee - Poland
- TANAT - France
- People Possesion - France
- Pikola Caffe - Czech Republic
- Rum Baba Coffee- Netherlands
- Runty Roaster- Poland
- Swerl Coffee - Sweden
- Brewing method
- Type
- Origin
-
Coffee roasteries
- Grinders
- Tea
- Accessories
- Sale
- Presents🎁
- Blog
- Contact
- NEW!
-
Coffee
-
Beansmith's Coffee- Czech republic
-
Bracia Ziółkowscy - Poland
-
COFFEE PLANT- Poland
-
Doubleshot - Czech republic
-
DAK Coffee - Netherlands
-
Friedhats- Netherlands
-
Guest Coffee - Poland
-
Good Coffee - Poland
-
HAYB- Poland
-
Kavoholik - Slovakia
-
Kaffeelix - Austria
-
KB Coffee Roasters - France
-
Klaro Coffee - Poland
-
Kolibri Coffee - Netherlands
-
Labuna - WE
-
Momento Coffee - Poland
-
TANAT - France
-
People Possesion - France
-
Pikola Caffe - Czech Republic
-
Rum Baba Coffee- Netherlands
-
Runty Roaster- Poland
-
Swerl Coffee - Sweden
Coffee roasteries -
-
Grinders
-
Tea
- Accessories
- Sale
-
Presents🎁
- Blog
- Contact
-
- My account
- Favorites
-
Shopping Cart
0
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFor free delivery are missing -,--Free delivery!Sum 0,00 złPrice includes discounts
-









LABUNA - Brazylia Monte Carmelo Espresso- 1 kg
Data palenia: 13.05.2025

LABUNA - Brazylia Monte Carmelo Espresso- 1 kg
Klasyczna kawa wysokiej jakości. kawa najlepsza do ekspresów ciśnieniowych, kawa brazylijska zazwyczaj sprawdza się dobrze w tego rodzaju przygotowaniu. Może dostarczyć pełne, gładkie body i przyjemny, łagodny smak, który nie jest przytłaczający. Pamiętaj jednak, że ostateczny smak kawy zawsze zależy od wielu czynników, takich jak stopień palenia, sposób przygotowania i indywidualne preferencje smakowe.
Kawa brazylijska zazwyczaj charakteryzuje się niską kwasowością, co sprawia, że jest łagodna i delikatna w smaku. To może być pożądane dla tych, którzy preferują kawy o łagodniejszym profilu smakowym. Niskie poziomy kwasowości sprawiają, że kawa jest łatwo akceptowana przez szerokie grono konsumentów, zwłaszcza przez tych, którzy nie są faworytami intensywnych, kwasowych smaków.
Dla zwolenników słodyczy i niskiej kwasowości to będzie jeden z najlepszych wyborów.
Profil smakowy: karmel, czekolada, trzcina cukrowa
-
Fresh delivery