- NEW!
-
Coffee
-
Coffee roasteries
- Beansmith's Coffee- Czech republic
- Bracia Ziółkowscy - Poland
- Coffea Circulor- Szwecja
- COFFEE PLANT- Poland
- Doubleshot - Czech republic
- DAK Coffee - Netherlands
- Friedhats- Netherlands
- HAYB- Poland
- Kafar - Poland
- Kavoholik - Slovakia
- Kaffeelix - Austria
- KB Coffee Roasters - France
- Klaro Coffee - Poland
- Labuna - WE
- La Cabra - Denmark
- Momento Coffee - Poland
- TANAT - France
- LOT Coffee Roastery - Slovakia
- Nero Scuro - Italy
- Pikola Caffe - Czech Republic
- PRAŻ Micro Roastery - Poland
- Rum Baba Coffee- Netherlands
- Brewing method
- Type
- Origin
-
Coffee roasteries
- Grinders
- Tea
- Accessories
- Sale
- Presents🎁
- Blog
- Contact
- NEW!
-
Coffee
-
Beansmith's Coffee- Czech republic
-
Bracia Ziółkowscy - Poland
-
Coffea Circulor- Szwecja
-
COFFEE PLANT- Poland
-
Doubleshot - Czech republic
-
DAK Coffee - Netherlands
-
Friedhats- Netherlands
-
HAYB- Poland
-
Kafar - Poland
-
Kavoholik - Slovakia
-
Kaffeelix - Austria
-
KB Coffee Roasters - France
-
Klaro Coffee - Poland
-
Labuna - WE
-
La Cabra - Denmark
-
Momento Coffee - Poland
-
TANAT - France
-
LOT Coffee Roastery - Slovakia
-
Nero Scuro - Italy
-
Pikola Caffe - Czech Republic
-
PRAŻ Micro Roastery - Poland
-
Rum Baba Coffee- Netherlands
Coffee roasteries -
-
Grinders
-
Tea
- Accessories
- Sale
-
Presents🎁
- Blog
- Contact
-
- Favorites
-
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFree delivery in Poland is missing -,--Free delivery!Sum 0,00 €Price includes discounts
-



Nero Scuro - Kolumbia La Macarena Anaerobic Washed Geisha - 200g
Data palenia: 15.03.2025
Nero Scuro - Kolumbia La Victoria Geisha - 200g
Ta rzadka kolumbijska Gesha z Finca La Victoria równoważy klasyczną kwiatową elegancję z żywymi nutami mandarynki. Uprawiana na dużej wysokości w Tolima przez rolnika piątego pokolenia Aristóbulo Rayo Méndeza. Każda filiżanka oferuje wyjątkową klarowność z subtelną słodyczą wanilii i delikatnymi aromatami wiśni.
Kawa ta najlepszy smak uzyska po 10–13 dniach.
Aristóbulo Rayo Méndez jest właścicielem Finca La Victoria, 47-hektarowej farmy położonej w Ortega, Tolima. Uprawia kawę od 50 lat, kontynuując długą rodzinną tradycję uprawy kawy. Chociaż farma zajmuje duży obszar, tylko 8 hektarów na wysokości 1830 m n.p.m. jest przeznaczonych na kawę, a dodatkowe 10 hektarów jest zachowanych jako naturalny las, który Aristóbulo aktywnie chroni.
Profil sensoryczny: mandarynka, wanilia, wiśnie
Manufacturer details
Nero Scuro SRL
Via Vincenzo Bellini, 5,
36022 San Giuseppe VI,
Italy
info@neroscurocoffee.com
-
Fresh delivery