TANAT Coffee - Ekwador Hacienda La Papaya, Sidra - 200g

Data palenia:

92.00
The loyalty program is only available for logged in customers.
Grinding:
opak
Shipping within: 24 hours
Shipping price:
The Lack Of
About this product
Sensory profile:
Plum, Cherries (2), Gorzka czekolada
Process:
Anaerobic natural
Variety:
B7
Roast:
Filter
The Weight Of The
0.2 kg

TANAT Coffee - Ekwador Hacienda La Papaya, Sidra - 200g

Soczyste nuty mandarynki, słodkie daktyle i cytrusowy finisz, z eleganckim i wyrafinowanym charakterem.

Poznaj wyjątkową kawę z Ekwadoru – Hacienda La Papaya Sidra to prawdziwy majstersztyk uprawiany na wyżynach Ekwadoru przez Juana Penę. Ta odmiana Sidra, poddana beztlenowej fermentacji trwającej aż 120 godzin, zachwyca czystością terroir i złożonością smaku. W filiżance odkryjesz świeżość mandarynki, słodycz daktyli i cytrusowy finisz, które wspólnie tworzą żywą i elegancką kompozycję. To kawa, która przenosi w serce ekwadorskich gór i oddaje kunszt producenta.

Profil sensoryczny: daktyle, cytrusy, mandarynka

Parameters:
Sensory profile:
Plum, Cherries (2), Gorzka czekolada
Process:
Anaerobic natural
Variety:
B7
Roast:
Filter
There is currently no comments or ratings for this product.
Ask a question
The Signature Of The:
Email:
Ask a question: