- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- 101Coffee - Polska
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Morgon Coffee - Szwecja
- Onyx Coffee - USA
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
101Coffee - Polska
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Morgon Coffee - Szwecja
-
Onyx Coffee - USA
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Kavoholik - Kolumbia Edwin Norena, Mango - 200g
Symbol:
Data palenia: 23.09.2024
99.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
12.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 22.5
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Limonka, Pomarańcza, Mango
Obróbka:
Fermentation, infused with Mango
Odmiana botaniczna:
Caturra
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.2 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Kavoholik - Kolumbia Edwin Norena, Mango - 200g
Wiśnie moczy się w wodzie przez 2 godziny. Początkowo wiśnię poddawano fermentacji przez 72 godziny. Sok z owoców zaszczepia się specjalnymi drożdżami z roztworem glukozy i redukcją świeżego mango i suszonego mango, sok ten miesza się z wiśniami po przetarciu, pozostawiając 100% śluzu z fermentacji na 72 godziny.
Kawa infuzowana owocami mango.
Producent: Edwin Norena
Profil sensoryczny: mango, limonka, pomarańcza
Profil sensoryczny:
Limonka, Pomarańcza, Mango
Obróbka:
Fermentation, infused with Mango
Odmiana botaniczna:
Caturra
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne