- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KB Coffee Roasters - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Kolibri Coffee - Holandia
- Labuna - MY
- Momento Coffee - Polska
- TANAT - Francja
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- Sheep & Raven - Polska
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Kolibri Coffee - Holandia
-
Labuna - MY
-
Momento Coffee - Polska
-
TANAT - Francja
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
Sheep & Raven - Polska
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Cafec - Filtry papierowe DEEP 27 Abaca + Plus - 100 szt.
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 5.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
Chociaż FLOWER DRIPPER DEEP 27 ma swój specyficzny kształt z wąskim dnem, tylko ten dedykowany filtr może stworzyć warstwę powietrza między papierem a dripperem. Tworzy to i utrzymuje głęboką warstwę filtra, umożliwiając płynne rozszerzanie się zmielonej kawy.
Wyjątkowość papieru filtracyjnego Abaca+ tkwi również w jego strukturze. Wysokość fałd jest niższa po obu stronach, co zwiększa całkowitą powierzchnię papieru i zapewnia więcej miejsca na przywieranie drobnych cząstek kawy. Zapewnia to płynny przepływ wody. Szybkość, z jaką gorąca woda jest wlewana od góry, jest niemal równa szybkości, z jaką kawa jest ekstrahowana od dołu. Ponadto dzięki jednolitej fakturze papieru łatwo jest kontrolować szybkość przygotowywania i uzyskać stały smak.
-
Świeża dostawa