- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- KB Coffee Roasters - Francja
- TANAT - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Labuna - MY
- LOT Coffee Roastery - Słowacja
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Nero Scuro - Włochy
- People Possesion - Francja
- Runty Roaster- Polska
- Trigger Coffee- Polska
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
TANAT - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Labuna - MY
-
LOT Coffee Roastery - Słowacja
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Nero Scuro - Włochy
-
People Possesion - Francja
-
Runty Roaster- Polska
-
Trigger Coffee- Polska
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



DAK Coffee- Kenia Cassis - 250g
Data palenia: 10.04.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 7.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
DAK Coffee- Kenia Cassis - 250g
Soczyste i słodkie wino, AA Kenyan od Ngariama Farmers Cooperative Society z nutami smakowymi czarnej porzeczki, śliwki i bergamotki.
Klasa 1 i 2 są fermentowane oddzielnie, podczas gdy klasa 3 jest uważana za niższą jakość. Kawa jest fermentowana przez 16-24 godziny. Po fermentacji kawa jest myta i ponownie sortowana w kanałach, tak aby wiśnie niższej jakości (o niższej gęstości) unosiły się na powierzchni. Są one usuwane, pozostawiając gęstsze, wyższej jakości ziarna do oddzielenia jako partie wyższej jakości. Następnie wiśnie są moczone w czystej wodzie przez około 24 godziny. Po namoczeniu kawa jest rozkładana na podniesionych grządkach i suszona przez 7 do 15 dni.
Profil sensoryczny: bergamotka, czarna porzeczka, śliwka
-
Świeża dostawa