- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- KB Coffee Roasters - Francja
- TANAT - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Labuna - MY
- LOT Coffee Roastery - Słowacja
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- The Naughty Dog- Czechy
- Trigger Coffee- Polska
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
TANAT - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Labuna - MY
-
LOT Coffee Roastery - Słowacja
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
The Naughty Dog- Czechy
-
Trigger Coffee- Polska
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



DAK Coffee- Kolumbia, Macaron - 250g
Data palenia: 25.04.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 7.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
DAK Coffee- Kolumbia, Macaron - 250g
Jedna z naszych ulubionych kaw powraca i jest to jedyna w swoim rodzaju Macaron, naturalny czerwony bourbon od Joan Vergara. Ta intensywna kawa jest pełna dżemu truskawkowego, malinowego makaronu i kremu maślanego.
Kolenja kawa od Jhoana Vergery z Finca El Diviso w Huila w Kolumbii. El Diviso łączy dwie rodzinne farmy, El Diviso (Nestor i Adrian Lasso) i Las Flores (Jhoan Vergara), w pobliżu miasta Pitalito, w regionie Huila w Kolumbii. Ta współpraca jest świetna, ponieważ ci trzej młodzi ludzie połączyli swoją wiedzę, aby poprawić jakość.
Obróbka:
Ręczny zbiór dojrzałych wiśni - Fermentację w plastikowych workach przez 40 godzin w temperaturze 16°-18° - Utlenianie przez 20 godzin - Kolejną fermentację beztlenową w plastikowych workach przez 12-18 godzin. - Mycie gorącą wodą w celu usunięcia śluzu (szok termiczny) - Suszenie na słońcu przez 16-25 dni w zależności od pogody.
Profil sensoryczny: truskawka, maliny, kremowa
-
Świeża dostawa