- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- Blind Monkey - Irlandia
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
Blind Monkey - Irlandia
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
DAK Coffee- Kolumbia Milky Cake - 250g
Symbol:
Data palenia: 16.12.2024
89.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Wanilia, kardamon
Obróbka:
Washed, Thermal Shock
Wysokość uprawy:
1700-1750 m n.p.m
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
DAK Coffee- Kolumbia Milky Cake - 250g
Tu się dzieje! I kardamon i wanilia, i pistacje!
Ciastko ale w płynnej formie, literalnie!
Wiśnie odmiany Castillo zostały poddane fermentacji beztlenowej przez 48 godzin w temperaturze 20 stopni Celsjusza. Następnie kawę poddaje się obróbce szokiem termicznym-ziarna poddaje się kontrolowanemu suszeniu przez 34 godziny w temperaturze 35°C i przy wilgotności względnej 25%, aż do osiągnięcia wilgotności ziarna 10–11%.
Profil sensoryczny: kardamon, wanilia, pistacja
Profil sensoryczny:
Wanilia, kardamon
Obróbka:
Washed, Thermal Shock
Wysokość uprawy:
1700-1750 m n.p.m
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa