- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Świeża dostawa


Świeża dostawa

Friedhats - Etiopia Buku Sayisa, Anaerobic - 250g
Symbol:
Data palenia: 10.03.2025
87,00 zł Brutto
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6,99 zł Brutto
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0,00 zł Brutto
- DPD Pickup 6,99 zł Brutto
- Paczkomaty InPost 12,99 zł Brutto
- Kurier Inpost 14,99 zł Brutto
- Kurier (Pobranie) 18,00 zł Brutto
- Kurier DPD 18,00 zł Brutto
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Mleczna czekolada, Wiśnie, Owoce tropikalne
Obróbka:
Fermentacja beztlenowa (anaerobic)
Wysokość uprawy:
1900-2100 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Mixed Heirloom
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Friedhats - Etiopia Buku Sayisa, Anaerobic - 250g
Buku Sayisa to nazwa stacji mycia, a także nazwa doliny, w której uprawiana jest ta kawa.
Kawa była przetwarzana w zamkniętych plastikowych słoikach bez tlenu (beztlenowo). Wiśnie (zbierane ręcznie i oczywiście bardzo dojrzałe) są fermentowane w tych słoikach przez 168 godzin, a następnie suszone na podniesionych afrykańskich grządkach przez 2-3 tygodnie, często przewracając je, aby równomiernie wyschły.
Lubimy te beztlenowce z Etiopii, polecamy jeśli lubisz odrobinę fun'u swojej kawie. To jest to właściwy wybór.
Profil sensoryczny: owoce tropikalne, wiśnie, mleczna czekolada
Profil sensoryczny:
Mleczna czekolada, Wiśnie, Owoce tropikalne
Obróbka:
Fermentacja beztlenowa (anaerobic)
Wysokość uprawy:
1900-2100 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Mixed Heirloom
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa
38,00 zł Brutto
137,00 zł Brutto
160,00 zł Brutto
49,00 zł Brutto
119,00 zł Brutto
34,00 zł Brutto
39,00 zł Brutto
37,00 zł Brutto
69,00 zł Brutto
109,00 zł Brutto
38,00 zł Brutto
137,00 zł Brutto
160,00 zł Brutto
49,00 zł Brutto
119,00 zł Brutto
34,00 zł Brutto
39,00 zł Brutto
37,00 zł Brutto
69,00 zł Brutto
109,00 zł Brutto
38,00 zł Brutto
137,00 zł Brutto
160,00 zł Brutto
49,00 zł Brutto
119,00 zł Brutto
34,00 zł Brutto