DAK Coffee- Kolumbia Coco Bongo - 250g

Data palenia: 30.10.2024

89.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Mielenie:
szt.
Wysyłka / Odbiór: 24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
12.99
  • Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier Inpost 14.99
  • Kurier (Pobranie) 18
  • Kurier DPD 22.5
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Ananas, Banan
Obróbka:
Fermentacja beztlenowa (anaerobic)
Wysokość uprawy:
1950 m n.p.m
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg

DAK Coffee - Kolumbia Coco Bongo - 250g

Tu się dzieje! I kokos, i ananas i słodycz banana. Szaleństwo!

Plantacja Monteblanco to rodzinne gospodarstwo zarządzane przez Rodrigo Sancheza Valencia. Gospodarstwo o powierzchni 14 hektarów położone jest w regionie Huila, na wysokości 1730 metrów. Do procesu tropical nectar washed używana jest odmiana Bourbon Caturra, ponieważ jej szczególna słodycz sprawia, że możliwy jest idealny wzrost mikroorganizmów.

Są one ekstrahowane, fermentowane wraz z owocami cytrusowymi i suszonym kokosem przez 190 godzin i zasilane energetyczną bazą, taką jak cukier. W ten sposób rośnie zdumiewająca liczba mikroorganizmów. Masę tę wraz z wiśniami umieszcza się w zamkniętych zbiornikach i fermentuje przez kolejne 180 godzin.

Profil sensoryczny: kokos, banan, ananas

Parametry:
Profil sensoryczny:
Ananas, Banan
Obróbka:
Fermentacja beztlenowa (anaerobic)
Wysokość uprawy:
1950 m n.p.m
Profil wypalenia:
Pod filtr
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: