- NEW!
-
Coffee
-
Coffee roasteries
- Beansmith's Coffee- Czech republic
- Bracia Ziółkowscy - Poland
- Coffea Circulor- Szwecja
- COFFEE PLANT- Poland
- Doubleshot - Czech republic
- DAK Coffee - Netherlands
- Friedhats- Netherlands
- Good Coffee - Poland
- HAYB- Poland
- Kafar - Poland
- Kavoholik - Slovakia
- Kaffeelix - Austria
- KB Coffee Roasters - France
- Klaro Coffee - Poland
- Labuna - WE
- La Cabra - Denmark
- Momento Coffee - Poland
- TANAT - France
- LOT Coffee Roastery - Slovakia
- Nero Scuro - Italy
- Pikola Caffe - Czech Republic
- PRAŻ Micro Roastery - Poland
- Rum Baba Coffee- Netherlands
- Brewing method
- Type
- Origin
-
Coffee roasteries
- Grinders
- Tea
- Accessories
- Sale
- Presents🎁
- Blog
- Contact
- NEW!
-
Coffee
-
Beansmith's Coffee- Czech republic
-
Bracia Ziółkowscy - Poland
-
Coffea Circulor- Szwecja
-
COFFEE PLANT- Poland
-
Doubleshot - Czech republic
-
DAK Coffee - Netherlands
-
Friedhats- Netherlands
-
Good Coffee - Poland
-
HAYB- Poland
-
Kafar - Poland
-
Kavoholik - Slovakia
-
Kaffeelix - Austria
-
KB Coffee Roasters - France
-
Klaro Coffee - Poland
-
Labuna - WE
-
La Cabra - Denmark
-
Momento Coffee - Poland
-
TANAT - France
-
LOT Coffee Roastery - Slovakia
-
Nero Scuro - Italy
-
Pikola Caffe - Czech Republic
-
PRAŻ Micro Roastery - Poland
-
Rum Baba Coffee- Netherlands
Coffee roasteries -
-
Grinders
-
Tea
- Accessories
- Sale
-
Presents🎁
- Blog
- Contact
-
- Favorites
-
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFree delivery in Poland is missing -,--Free delivery!Sum 0,00 €Price includes discounts
-



DAK Coffee- Kolumbia, Macaron - 250g
Data palenia: 13.05.2025
DAK Coffee- Kolumbia, Macaron - 250g
Jedna z naszych ulubionych kaw powraca i jest to jedyna w swoim rodzaju Macaron, naturalny czerwony bourbon od Joan Vergara. Ta intensywna kawa jest pełna dżemu truskawkowego, malinowego makaronu i kremu maślanego.
Kolenja kawa od Jhoana Vergery z Finca El Diviso w Huila w Kolumbii. El Diviso łączy dwie rodzinne farmy, El Diviso (Nestor i Adrian Lasso) i Las Flores (Jhoan Vergara), w pobliżu miasta Pitalito, w regionie Huila w Kolumbii. Ta współpraca jest świetna, ponieważ ci trzej młodzi ludzie połączyli swoją wiedzę, aby poprawić jakość.
Obróbka:
Ręczny zbiór dojrzałych wiśni - Fermentację w plastikowych workach przez 40 godzin w temperaturze 16°-18° - Utlenianie przez 20 godzin - Kolejną fermentację beztlenową w plastikowych workach przez 12-18 godzin. - Mycie gorącą wodą w celu usunięcia śluzu (szok termiczny) - Suszenie na słońcu przez 16-25 dni w zależności od pogody.
Profil sensoryczny: truskawka, maliny, kremowa
-
Fresh delivery