📦 WYSYŁKA DPD Pickup teraz tylko za 5,99 zł! Łap okazję!⚡
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Kaffeelix - Austria
- KB Coffee Roasters - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Kolibri Coffee - Holandia
- Labuna - MY
- Momento Coffee - Polska
- TANAT - Francja
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- Sheep & Raven - Polska
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Kaffeelix - Austria
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Kolibri Coffee - Holandia
-
Labuna - MY
-
Momento Coffee - Polska
-
TANAT - Francja
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
Sheep & Raven - Polska
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Doubleshot Coffee - Kolumbia La Serrania Decaf 300g
Data palenia 10.06.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 5.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
To bezkofeinowa kawa, która pochodzi od 15 producentów z regionu południowej Huila. Proces odkofeinowania odbywa się w zakładzie DESCAFECOL przy użyciu octanu etylu pozyskiwanego z trzciny cukrowej. Finalny smak w filiżance ma nuty tostowe, waniliowe, miodowe i kakaowe. Nie będziesz w stanie powiedzieć, że to bezkofeinowa!
Kilka lat zajęło palarni Doubleshot znalezienie bezkofeinowej, która smakowałaby wystarczająco dobrze w porównaniu do standardowej oferty jednego pochodzenia. Wykorzystanie octanu etylu pozyskiwanego z trzciny cukrowej w procesie odkofeinowania to całkiem nowa rzecz, która dotarła do Europy dopiero w zeszłym roku. Co jest w nim takiego interesującego? W rzeczywistości jest to jedyny proces, który pozytywnie wpływa na końcowe smaki.
Profil sensoryczny: Kakao, wanilia, miód
-
Świeża dostawa