- NEW!
-
Coffee
-
Coffee roasteries
- Beansmith's Coffee- Czech republic
- Bracia Ziółkowscy - Poland
- Coffea Circulor- Szwecja
- COFFEE PLANT- Poland
- Doubleshot - Czech republic
- DAK Coffee - Netherlands
- Friedhats- Netherlands
- Good Coffee - Poland
- HAYB- Poland
- Kafar - Poland
- Kavoholik - Slovakia
- Kaffeelix - Austria
- KB Coffee Roasters - France
- Klaro Coffee - Poland
- Labuna - WE
- La Cabra - Denmark
- Momento Coffee - Poland
- TANAT - France
- LOT Coffee Roastery - Slovakia
- Nero Scuro - Italy
- Pikola Caffe - Czech Republic
- PRAŻ Micro Roastery - Poland
- Rum Baba Coffee- Netherlands
- Brewing method
- Type
- Origin
-
Coffee roasteries
- Grinders
- Tea
- Accessories
- Sale
- Presents🎁
- Blog
- Contact
- NEW!
-
Coffee
-
Beansmith's Coffee- Czech republic
-
Bracia Ziółkowscy - Poland
-
Coffea Circulor- Szwecja
-
COFFEE PLANT- Poland
-
Doubleshot - Czech republic
-
DAK Coffee - Netherlands
-
Friedhats- Netherlands
-
Good Coffee - Poland
-
HAYB- Poland
-
Kafar - Poland
-
Kavoholik - Slovakia
-
Kaffeelix - Austria
-
KB Coffee Roasters - France
-
Klaro Coffee - Poland
-
Labuna - WE
-
La Cabra - Denmark
-
Momento Coffee - Poland
-
TANAT - France
-
LOT Coffee Roastery - Slovakia
-
Nero Scuro - Italy
-
Pikola Caffe - Czech Republic
-
PRAŻ Micro Roastery - Poland
-
Rum Baba Coffee- Netherlands
Coffee roasteries -
-
Grinders
-
Tea
- Accessories
- Sale
-
Presents🎁
- Blog
- Contact
-
- Favorites
-
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFree delivery in Poland is missing -,--Free delivery!Sum 0,00 €Price includes discounts
-





















Fellow Prismo - Do Aeropressa
Fellow Prismo to nakładka, która potęguje możliwości samego Aeropressu. Przy jej użyciu otrzymamy nie klasyczną kawę przelewową, a mocną i gęstą kawę espresso. Chyba, że dodasz odrobinę wody to zyskasz nową opcję- americano. Wybór należy do Ciebie!
Fellow Prismo to gwint z zaworem, który zapobiega przelewaniu naparu oraz metalowe sitkowe.
Jaki jest przepis?
- wlej do Aeropressu z zamontowaną końcówką gorącą wodę by go rozgrzać
- przygotuj i zmiel drobno 20 g kawy
- wylej gorącą wodę i wsyp kawę, następnie zalej ją 50-60 ml wody o temp. 96 stopni Celsjusza
- mieszaj przez 10 s, a po minucie naciśnij tłok i przeciśnij kawę do filiżanki
Pamiętaj, że alternatywne metody zaparzania to próby, zabawa, zaspokajanie ciekawości. Nie bój się eksperymentować i zaparzaj kawy zgodnie ze swoim nastrojem w danej chwili :)
-
Fresh delivery