Nero Scuro - Chiny Bergamot Enzyme, Anaerobic Honey - 200g
Data palenia: 22.11.2025 Profil sensoryczny: nuty cytrusowe, trawa cytrynowa, toffi
Cena: 89.00
Do bezpłatnej dostawy w Polsce brakuje -,--
Suma 0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Do bezpłatnej dostawy w Polsce brakuje -,--
Suma 0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
Symbol:
Data palenia: 22.11.2025 Profil sensoryczny: nuty cytrusowe, trawa cytrynowa, toffi
Cena: 89.00
Nero Scuro - Chiny Bergamot Enzyme, Anaerobic Honey - 200g
To innowacyjna kawa z regionu Yunnan, produkowana w No Stone Estate, gdzie klasyczny proces honey został wzbogacony o beztlenową co-fermentację z enzymami cytrusa Buddha’s hand. Efekt to wyjątkowo czysty profil, w którym naturalna słodycz łączy się z wyraźną cytrusową świeżością.
W smaku dominuje soczysta, cytrusowość, przypominająca świeży napar z trawy cytrynowej. Całość spina przyjemna, kremowa słodycz toffee, nadająca kawie deserowego charakteru i aksamitnej równowagi. Anaerobowa co-fermentacja z aromatycznym cytrusem wprowadza czystość i energię, które świetnie kontrastują z miodową miękkością procesu honey. To kawa świeża, rześka i jednocześnie słodka — idealna dla osób szukających nowoczesnych, cytrusowych profili o dużej klarowności.
Profil sensoryczny: nuty cytrusowe, trawa cytrynowa, toffi
Nero Scuro SRL
Via Vincenzo Bellini, 5,
36022 San Giuseppe VI,
Italy
info@neroscurocoffee.com