- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- KB Coffee Roasters - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Nero Scuro - Włochy
- Rum Baba Coffee- Holandia
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Nero Scuro - Włochy
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



The Naughty Dog - Kolumbia, Diego Bermudez - 200g
Data palenia: 24.03.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 7.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
The Naughty Dog - Kolumbia, Diego Bermudez - 200g
Kolumbia Diego Bermudez od Naughty Dog to prawdziwe kawowe doświadczenie, które zachwyci Cię swoją słodyczą i delikatną kwasowością.
W każdej filiżance odkryjesz smaki przypominające morelowego shake'a, i nuty mlecznej czekolady i delikatnej czarnej herbaty.
Farma Attia jest domem tej wyjątkowej kawy i jest starannie zarządzana przez Diego Bermudeza, który koncentruje się na jakości i innowacjach w swojej uprawie. Kawa pochodzi z wysokości 1700–1900 m n.p.m., gdzie warunki są idealne do uprawy drzew kawowych. Odmiany uprawiane przez Diego obejmująPink Bourbon i Caturra Chiroso, które są znane z wyjątkowej głębi smaku.
Kawa z tego regionu jest nie tylko wyjątkowa w smaku, ale także uprawiana z naciskiem na zrównoważony rozwój i jakość. Przetwarzanie tej kawy jest naprawdę wyjątkowe, dzięki metodzie beztlenowego mycia YO5, która koncentruje się na fermentacji w zamkniętym środowisku, co pozwala kawie osiągnąć intensywny, ale czysty profil smakowy. Po zbiorach w lipcu 2024 r. kawa przechodzi fermentację i mycie, co zapewnia zachowanie bogatych owocowych i czekoladowych tonów. Ten specjalny proces gwarantuje, że każda partia tej kawy zapewni wyjątkowe i pyszne doznania, które pokochasz.
Profil sensoryczny: słodka morela, mleczna czekolada, czarna herbata
-
Świeża dostawa