- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Morgon Coffee - Szwecja
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Morgon Coffee - Szwecja
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
WildPower - Argentina Despalada - yerba mate 400g
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 22.5
WildPower - Argentina Despalada - yerba mate 400g
Pełnia możliwości, przeznaczona dla miłośników aktywności. Dojrzały, lekko goryczkowy smak długo leżakującej yerby z Argentyny to coś czego musisz spróbować.
Składa się ona w 95% zielonych listków górnej partii, które są cięte na grubość 4-5 mm. Sprawdzi się dla miłośników tradycyjnego smaku oraz dla początkujących w temacie yerby.
100% yerba mate.
Kraj pochodzenia: Argentyna
Jak najlepiej ją przygotować?
Jak tylko chcesz! Najbardziej popularnym sposobem jest picie przy użyciu bombilli i w matero. Yerba mate wsyp do naczynka, ilość dobierz do swoich upodobań, zazwyczaj wypełnia się je w1/2-3/4, ale na początek polecamy raczej mniejsze ilości. Przechyl naczynko tak by susz przesypał się na jedną stronę i ułożył mniej więcej pod kątem 45 stopni. Bombillę włóż do matero obok suszu. Ostrożnie zalej susz wodą o temperaturze 70-80°C (możesz też na początku nalać trochę zimnej wody aby zwilżyć susz i potem dolać cieplejszej wody). Odczekaj chwilę i siorb śmiało!
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne