- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KB Coffee Roasters - Francja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Nero Scuro - Włochy
- PRAŻ Micro Roastery - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Nero Scuro - Włochy
-
PRAŻ Micro Roastery - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-






WildPower - Despalada - yerba mate 400g
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
WildPower - Despalada - yerba mate 400g
Despalada to klasyczna yerba mate wyprodukowana z najwyższej jakości roślin. Składa się ona w 95% zielonych listków górnej partii, które są cięte na grubość 4-5 mm. Sprawdzi się dla miłośników tradycyjnego smaku oraz dla początkujących w temacie yerb.
100% yerba mate.
Kraj pochodzenia: Brazylia
Jak najlepiej ją przygotować?
Jak tylko chcesz! Najbardziej popularnym sposobem jest picie przy użyciu bombilli i w matero. Yerba mate wsyp do naczynka, ilość dobierz do swoich upodobań, zazwyczaj wypełnia się je w1/2-3/4, ale na początek polecamy raczej mniejsze ilości. Przechyl naczynko tak by susz przesypał się na jedną stronę i ułożył mniej więcej pod kątem 45 stopni. Bombillę włóż do matero obok suszu. Ostrożnie zalej susz wodą o temperaturze 70-80°C (możesz też na początku nalać trochę zimnej wody aby zwilżyć susz i potem dolać cieplejszej wody). Odczekaj chwilę i siorb śmiało!
-
Świeża dostawa