- NEW!
-
Coffee
-
Coffee roasteries
- Beansmith's Coffee- Czech republic
- Bracia Ziółkowscy - Poland
- Coffea Circulor- Szwecja
- COFFEE PLANT- Poland
- Doubleshot - Czech republic
- DAK Coffee - Netherlands
- Friedhats- Netherlands
- HAYB- Poland
- Kafar - Poland
- Kaffeelix - Austria
- Kolo Coffee - Germany
- KB Coffee Roasters - France
- Klaro Coffee - Poland
- Labuna - WE
- La Cabra - Denmark
- Momento Coffee - Poland
- TANAT - France
- LOT Coffee Roastery - Slovakia
- Nero Scuro - Italy
- Pikola Caffe - Czech Republic
- PRAŻ Micro Roastery - Poland
- Rum Baba Coffee- Netherlands
- Brewing method
- Type
- Origin
-
Coffee roasteries
- Grinders
- Tea
- Accessories
- Sale
- Presents🎁
- Blog
- Contact
- NEW!
-
Coffee
-
Beansmith's Coffee- Czech republic
-
Bracia Ziółkowscy - Poland
-
Coffea Circulor- Szwecja
-
COFFEE PLANT- Poland
-
Doubleshot - Czech republic
-
DAK Coffee - Netherlands
-
Friedhats- Netherlands
-
HAYB- Poland
-
Kafar - Poland
-
Kaffeelix - Austria
-
Kolo Coffee - Germany
-
KB Coffee Roasters - France
-
Klaro Coffee - Poland
-
Labuna - WE
-
La Cabra - Denmark
-
Momento Coffee - Poland
-
TANAT - France
-
LOT Coffee Roastery - Slovakia
-
Nero Scuro - Italy
-
Pikola Caffe - Czech Republic
-
PRAŻ Micro Roastery - Poland
-
Rum Baba Coffee- Netherlands
Coffee roasteries -
-
Grinders
-
Tea
- Accessories
- Sale
-
Presents🎁
- Blog
- Contact
-
- Favorites
-
-
Shopping Cart (0)Shopping cart is emptyFree delivery in Poland is missing -,--Free delivery!Sum 0,00 €Price includes discounts
-



Cafec - Filtry papierowe DEEP 27 Abaca + Plus - 100 szt.
Chociaż FLOWER DRIPPER DEEP 27 ma swój specyficzny kształt z wąskim dnem, tylko ten dedykowany filtr może stworzyć warstwę powietrza między papierem a dripperem. Tworzy to i utrzymuje głęboką warstwę filtra, umożliwiając płynne rozszerzanie się zmielonej kawy.
Wyjątkowość papieru filtracyjnego Abaca+ tkwi również w jego strukturze. Wysokość fałd jest niższa po obu stronach, co zwiększa całkowitą powierzchnię papieru i zapewnia więcej miejsca na przywieranie drobnych cząstek kawy. Zapewnia to płynny przepływ wody. Szybkość, z jaką gorąca woda jest wlewana od góry, jest niemal równa szybkości, z jaką kawa jest ekstrahowana od dołu. Ponadto dzięki jednolitej fakturze papieru łatwo jest kontrolować szybkość przygotowywania i uzyskać stały smak.
-
Fresh delivery