- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- Blind Monkey - Irlandia
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
Blind Monkey - Irlandia
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
DAK Coffee- Kolumbia Coco Bongo - 250g
Data palenia: 16.12.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
DAK Coffee - Kolumbia Coco Bongo - 250g
Tu się dzieje! I kokos, i ananas i słodycz banana. Szaleństwo!
Plantacja Monteblanco to rodzinne gospodarstwo zarządzane przez Rodrigo Sancheza Valencia. Gospodarstwo o powierzchni 14 hektarów położone jest w regionie Huila, na wysokości 1730 metrów. Do procesu tropical nectar washed używana jest odmiana Bourbon Caturra, ponieważ jej szczególna słodycz sprawia, że możliwy jest idealny wzrost mikroorganizmów.
Są one ekstrahowane, fermentowane wraz z owocami cytrusowymi i suszonym kokosem przez 190 godzin i zasilane energetyczną bazą, taką jak cukier. W ten sposób rośnie zdumiewająca liczba mikroorganizmów. Masę tę wraz z wiśniami umieszcza się w zamkniętych zbiornikach i fermentuje przez kolejne 180 godzin.
Profil sensoryczny: kokos, banan, ananas
-
Świeża dostawa