- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Świeża dostawa
Nowość


Świeża dostawa
Nowość

Friedhats - Rwanda Gasharu Intego - 250g
Symbol:
Data palenia: 11.03.2025
69,00 zł Brutto
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6,99 zł Brutto
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0,00 zł Brutto
- DPD Pickup 6,99 zł Brutto
- Paczkomaty InPost 12,99 zł Brutto
- Kurier Inpost 14,99 zł Brutto
- Kurier (Pobranie) 18,00 zł Brutto
- Kurier DPD 18,00 zł Brutto
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Owoce tropikalne, Malina
Obróbka:
Anaerobic natural
Wysokość uprawy:
1550-2100 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Red Bourbon
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Friedhats - Rwanda Gasharu Intego - 250g
Gasharu zwykle przygotowuje kawy myte i przetworzone w naturalny sposób. Ale ostatnio zaczęli też robić eksperymentalne projekty. Ta partia składa się z odmiany Bourbon uprawianej na wysokości od 1800 do 2110 m n.p.m, a proces to zasadniczo 60-godzinna fermentacja beztlenowa w zbiorniku, po której następuje około 30 dni suszenia.
Czego więc można się spodziewać po beztlenowej Ruandzie? Dużej ilości malin, hibiskusa oraz owoców tropikalnych.
Enjoy !
Profil sensoryczny:
Owoce tropikalne, Malina
Obróbka:
Anaerobic natural
Wysokość uprawy:
1550-2100 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Red Bourbon
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa
38,00 zł Brutto
137,00 zł Brutto
119,00 zł Brutto
34,00 zł Brutto
39,00 zł Brutto
37,00 zł Brutto
109,00 zł Brutto
69,00 zł Brutto
69,00 zł Brutto
109,00 zł Brutto
38,00 zł Brutto
137,00 zł Brutto
119,00 zł Brutto
34,00 zł Brutto
39,00 zł Brutto
37,00 zł Brutto
109,00 zł Brutto
69,00 zł Brutto
69,00 zł Brutto
109,00 zł Brutto
38,00 zł Brutto
137,00 zł Brutto
119,00 zł Brutto
34,00 zł Brutto
39,00 zł Brutto
37,00 zł Brutto