✈️ Ruszamy z wysyłką w UE! 📦 Dostarczamy już do: Łotwy, Litwy, Czech, Słowacji, Holandii, Hiszpanii, Rumunii, Niemiec i Austrii!

Kavoholik - Kolumbia Edwin Norena, Watermelon- 200g

Data palenia: 15.08.2025

Cena: 99.00

Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Mielenie:
szt.

Dostępność i dostawa

Wysyłka / Odbiór: 24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
7.99
  • Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
  • DPD Pickup 7.99
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier Inpost 14.99
  • Kurier DPD 15.99
  • Kurier (Pobranie) 18

Więcej o produkcie

Profil sensoryczny:
Arbuz
Obróbka:
Experimental
Odmiana botaniczna:
Castillo
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.2 kg

Kavoholik - Kolumbia Edwin Norena, Watermelon- 200g

Wiśnie moczone są w wodzie przez 2 godziny. Początkowa maceracja węglowa wiśni trwa 72 godziny, a następnie zbierany jest miąższ. Sok z miąższu (mossto) to zaczyn z zaszczepionymi drożdżami (Schnapps Turbo Yeast), roztworem glukozy i aminokwasami. Sok ten wlewa się do kawy po zmiażdżeniu, podczas gdy 60% śluzu z mieszanki miąższu arbuza i arbuza jest odwadniane w drugiej fermentacji w temperaturze 30% przez 72 godziny. Kawa jest suszona na słońcu na afrykańskich glebach. Po około 15 dniach, przy wilgotności około 10,5%, pergamin jest stabilizowany przez 8 dni suchym miąższem, a następnie kawa jest ostatecznie przechowywana w workach zbożowych. Po ostatecznej stabilizacji trwającej od 8 do 10 dni, kawy są pakowane i przygotowywane partie.

Kawa infuzowana arbuzem

Producent: Edwin Norena

Profil sensoryczny: arbuz, guma balonowa, landrynki

Parametry:
Profil sensoryczny:
Arbuz
Obróbka:
Experimental
Odmiana botaniczna:
Castillo
Profil wypalenia:
Pod filtr
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: