- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Kaffeelix - Austria
- KB Coffee Roasters - Francja
- Kolibri Coffee - Holandia
- TANAT - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- Momento Coffee - Polska
- PRAŻ Micro Roastery - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Sheep & Raven - Polska
- Trigger Coffee- Polska
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Kaffeelix - Austria
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Kolibri Coffee - Holandia
-
TANAT - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
Momento Coffee - Polska
-
PRAŻ Micro Roastery - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Sheep & Raven - Polska
-
Trigger Coffee- Polska
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Kolibri Coffee - Kolumbia Delagua - 250g
Data palenia: 30.04.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 7.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
Kolibri Coffee - Kolumbia Delagua - 250g
Ciemne owoce z rześkim posmakiem kiwi, zakończone czekoladowym finiszem.
Poznaj magię kawy „Delagua”, uprawianej z pasją i dopracowanej do perfekcji przez Víctora Manuela Ortiza Garcíę na farmie La Edilia.
Gospodarstwo o powierzchni 4 hektarów położone w urokliwym regionie Ciénaga, Magdalena, zajmuje się uprawą odmian Castillo i Colombia, gotowych do zbioru w ostatnim kwartale każdego roku. Mimo że jego praca nie posiada certyfikatów, jego zaangażowanie na rzecz zrównoważonego rozwoju jest widoczne w ręcznym zwalczaniu chwastów i praktykach bez użycia środków chemicznych mających na celu ochronę ziemi.
Rekomendowana receptura:
15 g średnio zmielonej kawy
260 g wody | Temperatura | 94°C
Czas parzenia | 2:40 minut
Liczba zalań | 4
Profil sensoryczny: jeżyna, kiwi, kakao
Dane producenta
Kolibri Coffee Roasters
Meerweg 13 c,
9482 TE Tynaarlo
Netherlands
+31 6 22506214
admin@kolibricoffee.com
-
Świeża dostawa