• Manhattan Coffee - Etiopia Shoondhisa Anaerobic - 250g

Data palenia: 26.01.2024

Mielenie
Profil sensoryczny: Limonka, Winogrona, Cukier
Obróbka: Fermentacja beztlenowa (anaerobic)
Odmiana botaniczna: gibrinna 74110, serto 74112
Profil wypalenia: Pod filtr
Brak towaru
82.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wpisz swój e-mail
Opinie
Wysyłka / Odbiór 24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od: 12.99
Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
Paczkomaty InPost 12.99
Kurier Inpost 14.99
Kurier (Pobranie) 18
Kurier DPD 22.5
Waga 0.25 kg

Manhattan Coffee - Etiopia Shoondhisa Anaerobic- 250g

 

Większość wiśni dostarczanych do stacji kawy Sookoo z Shoondhisa to połączenie Gibirinna 74110 i Serto 74112. Obie pochodzą z selekcji Metu Bishari wykonanej w lesie o tej samej nazwie w strefie Illubabur przez Jimma Agricultural Research Center (JARC) w 1974. Zostały specjalnie wyselekcjonowane ze względu na ich odporność na chorobę jagód kawy.

Ta partia została poddana wstępnej fermentacji w plastikowych beczkach przez 48 godzin, a następnie jest suszona jako typowa naturalna podwyższona grządka przez 15-20 dni.

Profil sensoryczny:  winogrono, limonka, żelki czerwone

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.