Koszyk (0)
Koszyk jest pusty
Do bezpłatnej dostawy brakuje
-,--
Darmowa dostawa!
Suma
0,00 zł
Cena uwzględnia rabaty
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-
Nowość


Nowość

Manhattan Coffee - Kostaryka Ivan Solis - 250g
Symbol:
Data palenia: 24.02.2025
89.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Malina, Pomarańcza, rumianek
Obróbka:
Natural
Wysokość uprawy:
1650 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Red Catuai
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Manhattan Coffee - Kostaryka Ivan Solis - 250g
Ivan rozpoczął proces, poddając najpierw fermentacji beztlenowej z mossto w stosunku 1 litra na 100 kg wiśni. Proces trwa 72 godziny, zanim kawa trafi na łoża suszące przez około 22 dni, aż do osiągnięcia pożądanej wilgotności 10%. Końcowym efektem jest filiżanka o smaku malin, rumianku i pomarańczy!
Kawa została przetworzona w mikromłynie Solis&Cordero, który powstał w 2018 roku z myślą o pomocy drobnym gospodarstwom rolnym w regionie Santos. Młyn świadczy szereg usług obejmujących przetwórstwo wiśni, sprzedaż kawy zielonej i palonej, doradztwo oraz usługi eksportowe.
Profil sensoryczny: malina, rumianek, pomarańcza
Profil sensoryczny:
Malina, Pomarańcza, rumianek
Obróbka:
Natural
Wysokość uprawy:
1650 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Red Catuai
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa