- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Nero Scuro - Włochy
- PRAŻ Micro Roastery - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Nero Scuro - Włochy
-
PRAŻ Micro Roastery - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Nero Scuro - Kolumbia Hertson Bernal - 250g
Data palenia: 24.01.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Nero Scuro - Kolumbia Hertson Bernal - 250g
Wyjątkowamikropartia z farmy La Esperanza w Huila w Kolumbii. Skrupulatnie uprawiana i przetwarzana z przedłużoną fermentacją i pełnym myciem, zapewnia kremowe body, zrównoważoną kwasowość i żywe nuty czerwonych owoców, zielonego jabłka, orzecha włoskiego i kwiatową nutę.
Ta metoda przetwarzania kawy zaczyna się od starannego sortowania wiśni według dojrzałości, po którym następuje depulpowanie i rozszerzona fermentacja tlenowa trwająca od 120 do 143 godzin w celu zwiększenia złożoności smaku. Następnie ziarna są dokładnie myte i układane do wyschnięcia w naturalnym świetle słonecznym, co zapewnia zrównoważony i czysty profil końcowy.
Profil sensoryczny: czerwone owoce, zielone jabłko, orzech, kwiaty
Dane producenta
Nero Scuro SRL
Via Vincenzo Bellini, 5,
36022 San Giuseppe VI,
Italy
info@neroscurocoffee.com
-
Świeża dostawa