- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Nero Scuro - Włochy
- PRAŻ Micro Roastery - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Nero Scuro - Włochy
-
PRAŻ Micro Roastery - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Nero Scuro - Kolumbia La Macarena Anaerobic Washed Geisha - 200g
Data palenia: 25.01.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Nero Scuro - Kolumbia La Macarena Anaerobic Washed Geisha - 200g
Finca La Macarena's Geisha competition microlot od Wilton Benitez oferuje wykwintne smaki brzoskwini, chmielu, kwiatów magnolii i słodyczy gumy balonowej. Stworzony przy użyciu zaawansowanych technik fermentacji, ten microlot dostarcza unikalną i złożoną kawe z regionu Cauca w Kolumbii.
Kawa ta zyska na smaku po paleniu, a najlepszy smak uzyska po 10–13 dniach.
Finca La Macarena to jedno z trzech gospodarstw Wiltona Beniteza, położone w gminie Piendamo, Cauca, w południowej Kolumbii. Region Cauca w Kolumbii korzysta ze stabilnego klimatu i ochrony przed wiatrami Pacyfiku. Niskie temperatury w nocy zwiększają zawartość cukru i kwasowość owoców kawy, co skutkuje słodkimi, owocowymi nutami. Różnorodny teren zapewnia różnorodne cechy kawy, a region jest znany z unikalnych mikro-lotów i nano-lotów o odrębnych profilach. Wilton jest pasjonatem produkcji kawy, przykładem tego, jak wytrwała determinacja, niezachwiana pasja i wizja mogą przynieść znaczące rezultaty również w dziedzinie uprawy kawy.
Profil sensoryczny: brzoskwinia, guma balonowa, kwiaty, winogrono
Dane producenta
Nero Scuro SRL
Via Vincenzo Bellini, 5,
36022 San Giuseppe VI,
Italy
info@neroscurocoffee.com
-
Świeża dostawa