- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Nero Scuro - Włochy
- PRAŻ Micro Roastery - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Nero Scuro - Włochy
-
PRAŻ Micro Roastery - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Nero Scuro - Kostaryka Los Cipreses Special Black Honey - 200g
Data palenia: 25.01.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Nero Scuro - Kostaryka Los Cipreses Special Black Honey - 250g
Elegancki, owocowy kostarykański mikrolot od Los Cipreses, stworzony z troską przez rodzinę Salazar. Spodziewaj się duuużo truskawki, czerwonego jabłka, nut kwiatowych i utrzymującej się słodyczy przypominającej cukierki w każdej filiżance.
Każdego roku Max tworzy wyjątkową kawę o nazwie „Special Black Honey”. Aby wzmocnić jej smak, dodaje „sok” wyekstrahowany z naturalnej partii przetworzonej tuż przed proceem honey. Podczas naturalnego przetwarzania wiśnie umieszczane są w worku i zawieszane, co pozwala, aby sok uwolniony podczas suszenia spłynął do pojemnika. Zebrany sok jest następnie dodawany do świeżo częściowo zmielonej kawy miodowej, wzmacniając jej profil smakowy. Ta innowacyjna metoda nie tylko wzmacnia złożoność kawy, ale także ponownie wykorzystuje produkty uboczne, które w przeciwnym razie zostałyby wyrzucone.
Profil sensoryczny: truskawka, czerwone jabłko,kwiaty, cukierki
Dane producenta
Nero Scuro SRL
Via Vincenzo Bellini, 5,
36022 San Giuseppe VI,
Italy
info@neroscurocoffee.com
-
Świeża dostawa