- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- KB Coffee Roasters - Francja
- TANAT - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Labuna - MY
- LOT Coffee Roastery - Słowacja
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- The Naughty Dog- Czechy
- Trigger Coffee- Polska
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
TANAT - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Labuna - MY
-
LOT Coffee Roastery - Słowacja
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
The Naughty Dog- Czechy
-
Trigger Coffee- Polska
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



People Possesion - Kolumbia, Dario Rodriguez - 200g
Data palenia: 14.04.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 7.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
People Possesion - Kolumbia, Dario Rodriguez - 200g
Ta kawa pochodzi z farmy Finca El Recreo w gminie Gigante w Huila w Kolumbii. Dario Rodriguez Trujillo (partner: Maria Inés Bocanergra) odziedziczył tę pokoleniową farmę po tym, jak zaczął na niej pracować w 1975 roku. W tamtym czasie produkowała kawę klasy komercyjnej, jednak siedem lat temu Dario postanowił poważnie zmienić branżę na kawę specjalistyczną. To, co smakujemy dzisiaj, jest ukoronowaniem ciężkiej pracy jego rodziny, która trwała latami. Przez ostatnie siedem lat wszystkie jego wysiłki były skierowane na jakość i eksperymenty.
Ta kawa to odmiany Caturra, Colombia & Bourbon. Przed poddaniem kawy krótkiej, 40-godzinnej fermentacji jest ona rozdrabniana, po czym rozrzucana na podniesionych grządkach, przykrytych patio przypominającym dom.
Profil sesoryczny: figi, móid, ananas, herbata Oolong
-
Świeża dostawa