- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KB Coffee Roasters - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Kolibri Coffee - Holandia
- Labuna - MY
- Momento Coffee - Polska
- TANAT - Francja
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- Sheep & Raven - Polska
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Kolibri Coffee - Holandia
-
Labuna - MY
-
Momento Coffee - Polska
-
TANAT - Francja
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
Sheep & Raven - Polska
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-






Rum Baba - Salwador Finca Las Brisas, Carlos Pola - 250g
Data palenia: 17.06.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 5.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
Rum Baba - Salwador Finca Las Brisas, Carlos Pola - 250g
Ziarna prosto z regionu wulkanicznego pasma górskiego w zachodnim Salwadorze.
Kawa poddana obróbce natural anaerobic.
Kiedy w 2012 roku Carlos całkowicie poświęcił się produkcji kawy, odnowił farmę, tworząc gospodarstwo skupiające się na całkowicie nowej, zrównoważonej i opłacalnej produkcji. Carlos znacznie ograniczył zużycie w gospodarstwie chemicznych pestycydów i nawozów, przyjmując specyficzne połączenie teorii naukowej i know-how producentów kawy. Drzewa sadzi się w podwójnych rzędach i zacienia drzewami wiążącymi azot. Carlos rozprzestrzenił nawet specyficzne grzyby, które żyją w symbiozie z drzewami kawowymi i mogą faktycznie pomóc drzewom efektywniej wchłaniać azot i fosfor.
Profil sensoryczny: tytoń, rodzynki, brązowy cukier
-
Świeża dostawa