- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KB Coffee Roasters - Francja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Nero Scuro - Włochy
- PRAŻ Micro Roastery - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Nero Scuro - Włochy
-
PRAŻ Micro Roastery - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Sprout Coffee - Kenia Kamau - 250g
Data palenia: 11.02.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Sprout Coffee - Kenia Kamau - 250g
Ta klasyczna Kenia jest pełna czystych owoców, z czarną porzeczką na czele, cytryną, która zmienia się w limonkę, gdy ostygnie, i długotrwałym wykończeniem o posmaku białej czekolady.
Coraz więcej miejscowych, zwłaszcza młodszego pokolenia, zaczęło ostatnio produkować kawę na zboczach góry Elgonna. Ułatwiają to wulkaniczne gleby i łagodny klimat z temperaturami do 28 stopni Celsjusza i wystarczającymi opadami deszczu przez cały rok. Kawa uprawiana tutaj ma średnią kwasowość, średnie body i jasne odcienie kwiatowe. Uprawy są zbierane corocznie: od marca do lipca i od października do początku stycznia.
Rekomendowana receptura do zaparzenia w V60:
Kawa: 17g
Woda: 255ml
Czas parzenia: 2:30-3:00 min
Profil Sensoryczny: czarna porzeczka, limonka, biała czekolada
Dane producenta
Sprout Coffee Roasters
Gasfabriek 5,
5613 CP Eindhoven
Netherlands
info@sproutcoffeeroasters.art
-
Świeża dostawa