📢 Wysyłki DPD Pickup! Teraz 6,99zł, uzupełnij zapasy kaw
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Frukt Coffee - Finlandia
- Father's Coffee- Czechy
- HAYB- Polska
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Frukt Coffee - Finlandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
HAYB- Polska
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Beansmith's Coffee - Kolumbia Atunkaa, DECAF - 250g
Symbol:
Data palenia: 14.11.2024
64.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Czekolada, Kwiaty, Morela
Obróbka:
Sugarcane E.A.Decaf (naturalny proces dekofeinizacji)
Profil wypalenia:
Omni roast
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Beansmith's Coffee - Kolumbia Atunkaa, DECAF - 250g
Kawa ta jest wypalona w stopniu OMNI czyli do parzenia w ekspresie ciśnioeniowym oraz do metod przelewowych.
Ta bezkofeinowa jest warta swojej ceny! Nawet nie wiedziałbyś, że przeszła proces dekofeinizacji.
Informację o kawie od Baristów palarni Beansmit's:
Espresso: Przepis, który sprawdził się u nas najlepiej w przypadku espresso, to 1:2,23 z czasem od 27 do 30 sekund. Rezultatem było bardzo przyjemne, gładkie espresso z soczystością owoców pestkowych, subtelnymi kwiatowymi nutami podobnymi do trawy cytrynowej i słodyczą podobną do ciasteczek czekoladowych. Nawet w napoju mlecznym kawa sprawdziła się dobrze. Cappuccino było pięknie zrównoważone i gładkie z nutami karmelu i czekolady.
Filtr: Do filtra użyliśmy tej samej grubości mielenia, do której jesteśmy przyzwyczajeni w przypadku innych kaw mytych, a kawa płynęła nieco wolniej. Całkowity czas parzenia wyniósł około 3 minut i 20 sekund. Nawet po zaparzeniu filtrem kawa miała przyjemną morelową soczystość i lżejsze kwiatowe body. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo przyjemny napój i nikt by nawet nie zauważył, że pije kawę bezkofeinową.
Profil sensoryczny: morela, kwiaty, ciasteczka czekoladowe
Profil sensoryczny:
Czekolada, Kwiaty, Morela
Obróbka:
Sugarcane E.A.Decaf (naturalny proces dekofeinizacji)
Profil wypalenia:
Omni roast
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne