- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



DAK Coffee- Kolumbia Grenadine - 125g
Data palernia: 27.02.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
DAK Coffee - Kolumbia Grenadine - 125g
Kolejna owocowa propozycja od DAK.
Ta odmiana Papayo jest naprawdę wyjątkowa. Niezwykle soczysta z nutami smakowymi słodkich wiśni, granatu, cytrusów.
Pełna eksplozja czerwonych owoców. Ta kawa była fermentowana w szczelnych zbiornikach przez 48 godzin. Została poddany fermentacji zanurzeniowej z mieszanką wody i moszczu kawowego (moszcz pochodzi z poprzedniej kawy, która była dokładnie monitorowana w celu kontrolowania zawartych w niej mikrobakterii) i zamknięta na 38 godzin. Następnie kawa jest suszona przez 12 godzin do osiągnięcia wilgotności 20%, a następnie przechowywana w torebkach GrainPro przez 2 dni w celu ustabilizowania kawy. Następnie kawa jest suszona na łożach przez 15 dni, aż do uzyskania 10% zawartości wilgoci.
-
Świeża dostawa