- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Frukt Coffee - Finlandia
- Father's Coffee- Czechy
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Frukt Coffee - Finlandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Doubleshot Coffee - Kolumbia La Serrania Decaf 300g
Data palenia 22.11.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
To bezkofeinowa kawa, która pochodzi od 15 producentów z regionu południowej Huila. Proces odkofeinowania odbywa się w zakładzie DESCAFECOL przy użyciu octanu etylu pozyskiwanego z trzciny cukrowej. Finalny smak w filiżance ma nuty tostowe, waniliowe, miodowe i kakaowe. Nie będziesz w stanie powiedzieć, że to bezkofeinowa!
Kilka lat zajęło palarni Doubleshot znalezienie bezkofeinowej, która smakowałaby wystarczająco dobrze w porównaniu do standardowej oferty jednego pochodzenia. Wykorzystanie octanu etylu pozyskiwanego z trzciny cukrowej w procesie odkofeinowania to całkiem nowa rzecz, która dotarła do Europy dopiero w zeszłym roku. Co jest w nim takiego interesującego? W rzeczywistości jest to jedyny proces, który pozytywnie wpływa na końcowe smaki.
Profil sensoryczny: Kakao, wanilia, miód
-
Świeża dostawa