- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KB Coffee Roasters - Francja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Nero Scuro - Włochy
- PRAŻ Micro Roastery - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Nero Scuro - Włochy
-
PRAŻ Micro Roastery - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Friedhats - Kolumbia Potosi, Sidra, OMNI- 250g
Data palenia: 27.01.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Friedhats - Kolumbia Potosi, Sidra, OMNI- 250g
Odmiana Sidra została opracowana w Ekwadorze przez prywatną firmę, biorąc nazwę od drzewa, pod którym została rozmnożona. Ta hybrydowa kawa jest krzyżową mutacją między Red Bourbon i Typica. Te dwie odmiany nigdy nie są na szczycie naszej listy, gdy przechodzimy przez najpyszniejsze, najbardziej rozkoszne lub ekscytujące odmiany, ale gdy się zejdą, to jest jak niebo na okrągłej srebrnej łyżce.
Sidra z Cafe Granja la Esperanza uprawiana jest na wysokości 1400–2000 m n.p.m., a fermentacja w kontrolowanej temperaturze przez 48 godzin zapewnia wyższą koncentrację cukrów z intensywnymi, złożonymi nutami. Gospodarstwo Potosi posiada również odmiany Yirgacheffe i XO. W smaku wyczuwalne są nuty mięty, dżemu jeżynowego i guawy, a intensywność smaku to coś, co nas przyciąga.
Enjoy !
Profil sensoryczny: guawa, jeżyny, mięta
-
Świeża dostawa