- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- KB Coffee Roasters - Francja
- Klaro Coffee - Polska
- Labuna - MY
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
KB Coffee Roasters - Francja
-
Klaro Coffee - Polska
-
Labuna - MY
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



The Naughty Dog - Kolumbia La Primavera - 200g
Data palenia: 24.03.2025
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 7.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier DPD 15.99
- Kurier (Pobranie) 18
The Naughty Dog - Kolumbia La Primavera - 200g
Ta kawa pochodzi z farmy El Faldon w rejonie Primavera, położonej w regionie San Agustín w Huila w Kolumbii. Region ten jest znany z idealnych warunków do uprawy kawy speciality ze względu na wysokość 1840 metrów nad poziomem morza, subtropikalny klimat i bogatą glebę wulkaniczną.
Ziarna przetwarzane dla Ciebie przez farmę El Faldon są odmianySidra. Ta słodka, kwiatowa kawa o przyjemnej kwasowości oczaruje Cię smakami herbaty cytrynowej, karamboli, rumianku i karmelowego fondantu.
Po zbiorze dojrzałe owoce kawy są mechanicznie odmiazdzane i częściowo pozbawiane śluzu. Następnie umieszczane są w zbiornikach wodnych, gdzie fermentacja trwa od 12 do 18 godzin. Po fermentacji ziarna są myte i suszone na słońcu na podniesionych grządkach, co zapewnia równomierne suszenie i zachowanie wysokiej jakości cech smakowych.
Profil sensoryczny: herbata cytrynowa, karambola, rumianek, karmel
-
Świeża dostawa