- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- PRAŻ Micro Roastery - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sprout Coffee - Holandia
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- The Naughty Dog- Czechy
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
- Pochodzenie
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
PRAŻ Micro Roastery - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sprout Coffee - Holandia
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
MAMAM Coffee - Rwanda Kilimbi - 250g
Data palenia: 16.01.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
MAMAM Coffee - Rwanda Kilimbi - 250g
Słodki natural z Afryki!
Dżemowa, gęsta i owocowa kawa po obróbce naturalnej to to czego nam potrzeba. O procesie: po posortowaniu i oczyszczeniu wiśnia jest gotowa do suszenia. Wiśnie są rozmieszczone równomiernie na podwyższonych łóżkach, zapewniając stały przepływ powietrza i wysokość, aby zapobiec kontaktowi wilgoci i zwierząt z wiśniami. Wiśnia jest suszona przez 30 dni, stale obracana, gdy słońce jest wysoko i przykryta w nocy. Gdy wiśnia wyschnie, wysuszone zewnętrzne owoce są usuwane, a ziarna kawy są gotowe do pakowania.Jedna z dwóch pierwszych stacji mycia, która uzyskała zgodę NAEB na produkcję kawy natural i honey w Rwandzie. Wzniesienie Kilimbi doskonale nadaje się do produkcji wyjątkowych kaw obróbki mytej, honey i naturalnej. Suszarnie rozciągają się na dużej otwartej równinie, gdzie przepływ powietrza i światło słoneczne mają maksymalną ekspozycję na kawę podczas suszenia.
Profil sensoryczny: nektarynka, białe winogorono, wiśnie
-
Świeża dostawa