Brak towaru

Glowbeans - The Gabi Master B Coffee Dripper

109.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
szt.
Wysyłka / Odbiór: 24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
12.99
  • Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
  • Paczkomaty InPost 12.99
  • Kurier Inpost 14.99
  • Kurier (Pobranie) 18
  • Kurier DPD 22.5

The Gabi Master B to nakładka ułatwiająca parzenie kawy w dripperach. Zapewnia równomierne zalewanie całej powierzchni kawy podczas parzenia, co przekłada się na równą ekstrakcję kawy i wydobycie wszystkiego co najlepsze z kawy. 


Gabi Master B jest doskonałym rozwiązaniem na każdym poziomie zaawansowania w temacie kawy. Początkujący docenią prostotę użycia oraz brak konieczności posiadania czajnika z precyzyjną wylewką. Zaawansowani kawosze mogą liczyć na wysoką powtarzalność parzenia.
Wykonanie
 
Tritan - to wytrzymałe tworzywo sztuczne bezpiecznie w kontakcie z żywnością. Woda jest wlewana do dwóch cylindrów, następnie wypływa przez 33 równo rozmieszczone otwory. Ramiona Gabi mają szerokość około 14 cm, dzięki czemu nakładka jest kompatybilna z większością popularnych dripperów, takich jak  Kalita,  Chemex (poza rozmiarem 10) czy Hario V60. W zestawie znajdziesz także etui.
 

 

Tworzywo: tritan
Szerokość: 14 cm
Wysokość: 3,2 cm
Głębokość: 16 cm
Parametry:

Sposób użycia

Użycie Gabi jest łatwe i nie sprawi problemu nawet nowicjuszom. Wystarczy postawić Gabi Master B na przygotowanym dripperze z kawą w filtrze. Następnie wlej gorącą wodę na Gabi. Woda powoli spływa do elementu z prysznicem i kropla po kropli, jednostajnie nawilża zmieloną kawę. W zależności od tego ile kawy chcesz przygotować, powtórz zalanie po całkowitym spłynięciu wody. Pojedyncze zalanie to około 120 ml wody, która przepływa w ciągu około 1 minuty. Przy użyciu Gabi, w 3 minuty optymalnie przygotujesz 360 ml kawy, rozkładając proces parzenia na 3 zalania. Eksperymenty są także wskazane!
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: