📢 Wysyłki DPD Pickup! Teraz 6,99zł, uzupełnij zapasy kaw
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Beansmith's Coffee- Czechy
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Frukt Coffee - Finlandia
- Father's Coffee- Czechy
- Guest Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Beansmith's Coffee- Czechy
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Frukt Coffee - Finlandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
Guest Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
HAYB - Meksyk, Don Rafa - 250g
Symbol:
Data palenia: 22.11.2023
65.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
6.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Czarna porzeczka, Cukier, Pomarańcza
Obróbka:
48 h - Anaerobic
Wysokość uprawy:
1300-1600 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Caturra, Geisha
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
HAYB - Meksyk, Don Rafa - 250g
Farma Don Rafa położona jest na małej przestrzeni wspólnoty Las Margaritas w stanie Chiapas w Meksyku. To w południowo-wschodniej części kraju, przy granicy z Gwatemalą – bywa tam gorąco, if you know what I mean. Ta farma istnieje od 2014 roku i pomimo trudnych historii rozgrywających się nieopodal ciągle produkuje najlepszej jakości kawę.
Ten anaerobic jest bardzo czysty w smaku, bardzo soczysty. Odpowiada za to processing przeprowadzony w następujący sposób: dojrzałe wiśnie są starannie zbierane ręcznie, po czym poddawane są 48 godzinnej fermentacji beztlenowej w beczkach lub workach Ecotact w temperaturze między 18-26°C. Przeprowadzane są regularne kontrole pH aby zapewnić prawidłową fermentację, dążąc do zakresu pH 3,5-4,5. Następnie wiśnie są suszone od 20 do 30 dni w zależoności od pogody.
Profil sensoryczny: pomarańcza, cukier muscovado, czarna porzeczka
Profil sensoryczny:
Czarna porzeczka, Cukier, Pomarańcza
Obróbka:
48 h - Anaerobic
Wysokość uprawy:
1300-1600 m n.p.m
Odmiana botaniczna:
Caturra, Geisha
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa