- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- 101Coffee - Polska
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Morgon Coffee - Szwecja
- Onyx Coffee - USA
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
101Coffee - Polska
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Morgon Coffee - Szwecja
-
Onyx Coffee - USA
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Onyx Coffee - Kenia, Eclipse, Espresso - 284g
Data palenia: 04.09.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 22.5
Onyx Coffee - Kenia, Eclipse, Espresso - 284g
Historia kawy w Kenii jest naznaczona innowacyjnością, jakością i unikalnym systemem produkcji. Wprowadzona przez francuskich misjonarzy pod koniec XIX wieku kawa wkrótce stała się niezbędna dla gospodarki Kenii. Wysokogórskie regiony kraju, wulkaniczne gleby i idealny klimat są idealne dla ziaren Arabica. Znana z drobiazgowego przetwarzania i jakości, kawa kenijska jest ceniona na całym świecie za swoją jasną kwasowość, owocowe smaki i kwiatowe aromaty. Pomimo wyzwań, takich jak zmiana klimatu i wahania cen, Kenia pozostaje wiodącym producentem kawy.
Ciemne palenie. Ta kawa jest tradycyjnie palona tuż po osiągnięciu szczytowej słodyczy, aby ograniczyć kwasowość, podczas gdy długi proces dojrzewania tworzy ciężkie body i głęboko prażone cukry. Przypominająca ciemne i syropowe europejskie kawy, które pochłaniałeś podczas programu studiów za granicą, Eclipse dobrze komponuje się z mlekiem, gdy jest przygotowywana jako filtr lub espresso.
Profil sensoryczny: melasa, gorzka czekolada, melon
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne