W dniach 15-21.07.2024
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- 101Coffee - Polska
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Father's Coffee- Czechy
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Manhattan Coffee- Holandia
- Momento Coffee - Polska
- Onyx Coffee - USA
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- The Naughty Dog- Czechy
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
101Coffee - Polska
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Father's Coffee- Czechy
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
Momento Coffee - Polska
-
Onyx Coffee - USA
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
-
The Naughty Dog- Czechy
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Sumo Coffee Roasters - Salwador, Los Pirineos - 250g
Data palenia: 22.08.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 22.5
Sumo Coffee Roasters - Salwador, Los Pirineos - 250g
Odmiana Konka jest odmianą rzadko spotykaną na rynku międzynarodowym, co czyni ją interesującą dla koneserów kawy, poszukujących unikalnych smaków.
Farma znajduje się 1400 metrów nad poziomem morza na zboczach samodzielnego wulkanu. To wyjątkowe położenie zapewnia mikroklimat, który nie ma sobie równych, z dniami wypełnionymi słońcem i chłodnymi bryzami, tworząc środowisko idealne do produkcji, przetwarzania i suszenia kawy. Ten klimat jest wyjątkowo dobrze wykorzystany w strefie suszenia farmy, gdzie podwyższone łóżka suszące są umieszczone między dwoma szczytami, tworząc tunel aerodynamiczny, przez który stale przepływa bryza. W rezultacie łóżka są wystawione na działanie słońca przez dwanaście godzin dziennie, podczas gdy temperatura jest regulowana przez stały wiatr, tworząc idealne środowisko do produkcji kawy miodowej i naturalnej.
Profil sensoryczny: jaśmin, bergamotka, brzoskwinia, miód, limonka
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne