- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- 101Coffee - Polska
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- COFFEE PLANT- Polska
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- KAWA Coffee - Francja
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Morgon Coffee - Szwecja
- Onyx Coffee - USA
- People Possesion - Francja
- Rum Baba Coffee- Holandia
- Runty Roaster- Polska
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
101Coffee - Polska
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
COFFEE PLANT- Polska
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
KAWA Coffee - Francja
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Morgon Coffee - Szwecja
-
Onyx Coffee - USA
-
People Possesion - Francja
-
Rum Baba Coffee- Holandia
-
Runty Roaster- Polska
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Manhattan Coffee - Etiopia Shoondhisa Natural- 250g
Symbol:
Data palenia: 01.10.2024
69.00
Program lojalnościowy dostępny jest tylko dla zalogowanych klientów.
Wysyłka / Odbiór:
24 h 🚀/ "od ręki" Ul. Płocka 22A 🏡
Cena przesyłki od:
12.99
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 22.5
Więcej o produkcie
Profil sensoryczny:
Limonka, Winogrona, Cukier
Obróbka:
Fermentacja beztlenowa (anaerobic)
Odmiana botaniczna:
gibrinna 74110, serto 74112
Profil wypalenia:
Pod filtr
Waga
0.25 kg
Kod kreskowy:
EAN:
Manhattan Coffee - Etiopia Shoondhisa Natural- 250g
Większość wiśni dostarczanych do stacji kawy Sookoo z Shoondhisa to połączenie Gibirinna 74110 i Serto 74112. Obie pochodzą z selekcji Metu Bishari wykonanej w lesie o tej samej nazwie w strefie Illubabur przez Jimma Agricultural Research Center (JARC) w 1974. Zostały specjalnie wyselekcjonowane ze względu na ich odporność na chorobę jagód kawy.
Wysoka słodycz wydobyta dzięki obróbce naturalnej zostanie z wami na długo.
Profil sensoryczny: kompot jagodowy, truskawki, cukier
Profil sensoryczny:
Limonka, Winogrona, Cukier
Obróbka:
Fermentacja beztlenowa (anaerobic)
Odmiana botaniczna:
gibrinna 74110, serto 74112
Profil wypalenia:
Pod filtr
-
Świeża dostawa
-
Produkty podobne