- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Palarnie
- Bracia Ziółkowscy - Polska
- Blind Monkey - Irlandia
- COFFEE PLANT- Polska
- Coffee Collective - Dania
- Doubleshot - Czechy
- DAK Coffee - Holandia
- Friedhats- Holandia
- Guest Coffee - Polska
- Good Coffee - Polska
- HAYB- Polska
- Kavoholik - Słowacja
- Labuna - MY
- Manhattan Coffee- Holandia
- MAMAM Coffee - Polska
- Miga Coffee - Polska
- Momento Coffee - Polska
- Runty Roaster- Polska
- Sumo Coffee Roasters - Irlandia
- Swerl Coffee - Szwecja
- Pochodzenie
- Metoda zaparzania
- Rodzaj
-
Palarnie
- Młynki
- Herbata
- Akcesoria
- Promocje
- Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
- NOWOŚCI
-
Kawa
-
Bracia Ziółkowscy - Polska
-
Blind Monkey - Irlandia
-
COFFEE PLANT- Polska
-
Coffee Collective - Dania
-
Doubleshot - Czechy
-
DAK Coffee - Holandia
-
Friedhats- Holandia
-
Guest Coffee - Polska
-
Good Coffee - Polska
-
HAYB- Polska
-
Kavoholik - Słowacja
-
Labuna - MY
-
Manhattan Coffee- Holandia
-
MAMAM Coffee - Polska
-
Miga Coffee - Polska
-
Momento Coffee - Polska
-
Runty Roaster- Polska
-
Sumo Coffee Roasters - Irlandia
-
Swerl Coffee - Szwecja
Palarnie -
-
Młynki
-
Herbata
- Akcesoria
- Promocje
-
Prezenty🎁
- Blog
- Kontakt
-
Momento Coffee - Player Espresso - 1kg
Data palenia: 05.12.2024
- Odbiór osobisty 0 zł (Warszawa - Płocka 22A) 0
- DPD Pickup 6.99
- Paczkomaty InPost 12.99
- Kurier Inpost 14.99
- Kurier (Pobranie) 18
- Kurier DPD 18
Momento Coffee - Player Espresso - 1kg
70% ziaren pochodzi z brazylijskiego regionu Cerrado, dokładniej z farmy Fazenda Congohnas, której właścicielem jest Lazaro Ribeiro. Rodzina Ribeiro to pasjonaci kawy. 70% produkcji kawy na farmie jest skoncentrowane na kawach speciality. Wysoka jakośc ziaren wynika z zaangażowania oraz doświadczenia całej rodziny, która opanowała sposób zarządzania farmy do najwyższych standarów. Gustavo Ribeiro, syn Lazaro, z roku na rok nieustannie dąży do doskonałości. Fazenda Congonhas posiada Brazylijski certyfikat jakości Certifica Minas. Główne cele tej certyfijkacji to ochrona środowiska, odpowiedzialność społeczna, zrównoważony rozwój gospodarczy, najlepsze praktyki rolnicze oraz bezpieczeństwo żwynośći. Pozostałe 30% blendu to odmiana heirloom z Etiopii. Stacja obróbki znajduję się w okręgu Adola Rede (Anferara), w etiopskim regionie Guji.
Profil Sensoryczny: mleczna czekolada, karmel, borówka
-
Świeża dostawa